© 2018 Bild och Text Charlotte Netz. Proudly created with Love

Konsten att välja Ledord


Under många år har jag roat mig med att välja ett Ord som inspiration och ankare inför det kommande året. Jakten på Ordet börjar nu i oktober och pågår fram tills midvinter då jag oftast kommit fram till vilken form av utmaning och tillväxt jag längtar efter.


2018 har varit mitt första Ord lösa år sedan 2010. Saker har pågått i min familj under 1,5 år nu som påverkat mig på ett sätt att jag fnyst åt allt jag annars älskar att ägna tid åt...

Spiritualitet. Kreativitet. Transformation. Magi. Häxkonst.


Och vem orkar bry sig om Led Ord tänker du? Det går väl bra att leva utan att ägna sig åt nyårslöften, ordlekar, på-måndag-börjar-mitt-nya-liv-löften och tacksamhetslistor innan läggdags? Ja det gör det. Men det är bra mycket roligare att ge sig själv en större version att växa in i.

Mer är liksom... Mer.


Igår kväll blev oväntat med Ordet för 2019. Som ett stjärnfall ramlade det rakt in i hjärtat. Jag hade varit på bio med min man och det var när vi satt i bilen på väg hem och pratade om filmen som det hände.


Jag blev med V O I C E.


För att jag har ett starkt behov av att uttrycka mig och vill pröva fler sätt att göra det på.


Tack Lady Gaga och Bradley Cooper för inspirationen!Har du själv testat att leka med ord till vardags?

Kanske ett ord om året inte är något för dig. Du kanske vill testa ett ord om dagen, ett för hela veckan eller varför inte som ett månads tema?


Har du redan ett sätt att utveckla och utmana dig själv på?

Berätta om du vill.

Jag är nyfiken!

6 visningar