© 2018 Bild och Text Charlotte Netz. Proudly created with Love

Börja använda orakelkorten.


För mig är grunden till all magi baserad på min relation till Universum/Källan/Högre jag eller vad man nu väljer att kalla det och till min intuition.

Att använda orakelkort eller tarotkort är ett sätt att slå en signal till högre dimensioner, samtidigt som man får praktisk vägledning kring sina jordiska utmaningar.

Därför är kontinuiteten i den kontakten en daglig process, precis som den jag har med mina fysiska älsklingar!


Att sätta sig ner varje morgon innan dagen drar igång och dra ett kort är en ritual jag gjort under många år. Mitt tips är att ställa en öppen fråga som:

Vad kan jag reflektera över just nu, för mitt högsta bästa?

Periodvis har jag skrivit ner korten och intrycken jag fått och det har varit nyttigt som självreflektion då jag har kunnat relatera svaren till allt som pågår i livet.


Det var genom min dagliga användning av korten som jag en dag började se en inre bild av ett kort som jag sen fick upp. Om och om igen. Och det var då som mitt Högre jag "Red" flinade stort och sa: " Du behöver egentligen inte korten, men vi respekterar alla dina val och sätt att prata med oss."

Japp. Där satt den sanningen! Jag använder ändå korten för att jag gillar mina yttre sinnen som en väg in till de inre intuitiva och mediala sinnena. Men tack vare den AHA upplevelsen brukar jag också prata med "teamet" när jag behöver, vilket är praktiskt då jag inte går omkring med kortlek i handväskan- än.


Du kanske redan har en spirituell daglig praktik där du använder korten?

Dela gärna med dig av din erfarenhet och upptäckter kring orakelkorten. Nyfikenhet är en av mina superkrafter. Om den också är din är vi två som alltid är öppna för mer!

Precis som möjligheterna vi ser genom att spegla oss i korten.4 visningar